7.10.10

Proctocèfals del món, la cosa està que peta!

Induït per Joan Batet, company de dèries etimològiques (sobre l'origen de les paraules) i atimològiques (vull dir, al marge del temps real, cercant estones de temps perdut), fem un procés creatiu per determinar com es podria anomenar un personatge d'aquests -que per desgràcia en corren tants- amb limitacions en la seva capacitat de raciocini assenyat. Aquests que fan que el món estigui al límit de fúmer un pet.

Si allò que els defineix és que tenen el cap al cul, o que tots dos òrgans se'ls confonen en una mateixa funció, que és més excretora que reflexiva, podríem crear un paraulot amb arrels gregues clàssiques.

L'anomenaré proctocèfal, de proctos (cul) i cèfal (cap), equivalent en forma al cefalòpode. Si el cefalòpodes tenen els peus al cap, el proctocèfal té el cap al cul. A més, cèfal és una arrel coneguda (especialment per les dones propenses a la cefalea) i proctos també una mica (especialment pels que tenen pràctiques sexuals inconfessables). I és que el proctòleg és la manera eufònica (amb 'r', no eufòrica) d'anomenar el metge del cul.

Posats a ser clàssicament creatius (grec que hem entrat en aquella fase que comencem a dir bajanades!), se m'ocorre que també podríem anomenar-los alguna cosa com gonadocèfal (que té el cap a les parts sexuals)... I també en castellà se m'ocorre alguna creació literària:
Con un par de güebos 

Cuanto más descerebrado (acéfalo) más se tiende a la testosterona. Es por ello que el acéfalo hace falo!
Ja que avui estem sortits de mare, buidem el pap i deixem-ho anar tot. Em ve al cap que, de joves, un dels mals auguris més letals que podíem llançar contra algú tenia a veure amb la proctologia: tant de bo que et cusin el cul i rebentis de merda. No sé si ara encara es fa servir, ja que els ambients on em moc no seria ben rebuda. En tot cas, amb més propietat i bons modes, avui diríem tant de bo tinguis un atac d'insuficiència defecària. Sigui com sigui, igualment seria un mal auguri interessant a llançar sobre els proctocèfals. Perquè la cosa està que peta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada