17.8.11

Earthgonomic

Pronatura Mèxic AC i Earthgonomic baby s'uneixen per llançar al mercat línia de roba eco-amigable per a nadons: Earthgonomic baby.

No vull fer-ne cap anunci, a banda que sempre està bé parlar de productes sostenibles.

En parlo per la hibridació de mots: a partir d'ergonòmic hi han afegit l'Earth. Sovint afegim ecos i bios, i en aquesta marca anglòfona ens mostren una idea que en aquest cas particular funciona prou bé.

En aquest cas va bé circumstancialment per la semblança del so d'earth i la er- inicial que substitueix. Però això no treu que estigui prou bé.

PD: i posats jugar amb Earth, quan he vist Cal-Earth m'he pensat que era un híbrid amb el mot català"cal". Ben escrit seria Ca l'Earth, però.


Aquest "cal" no és el nostre sinó que prové de CALifòrnia. O sigui que ve a ser l'equivalent al nostre CATalunya!

L'Institut de Califòrnia d'Arquitectura de l'Art de la Terra és una organització sense ànim delucre, avui en dia està a l'avantguarda en la tecnologia de l'arquitectura de la terra i de la ceràmica. L'Institut Cal-Earth ve a Girona a fer un taller de bioconstrucció Superadobe Cal-Earth, donant l'alumne l'oportunitat d'aprendre directament amb instructors mestres en la tècnica, sense haver de desplaçar-se a Califòrnia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada