23.9.12

INSTAL·LANT UN MARIT... #Psicolabis


(Correu electrònic per a Suport Tècnic):

Benvolgut Suport Tècnic:
Lany passat vaig actualitzar la meva versió NÒVIO 5.0 per MARIT 1.0 i em vaig adonar que shavia ralentitzat considerablement el funcionament del sistema, particularment les aplicacions FLORS i JOIES, que operaven meravellosament en la versió NÒVIO 5.0.
A més a més, MARIT 1.0 em va desinstal·lar programes valuosos del sistema, com FESTEIG 9.5 i ATENCIÓ PERSONAL 6.5, i va instal·lar programes indesitjables com CHAMPIONS LEAGE 5.0, COPA DEL REI 3.0, FÓRMULA U 3.4 i LLIGA 4.1.
CONVERSES 8.0 no mha arrencat mai més i NETEJA DE LA LLAR 2.6 simplement fa que el sistema es col·lapsi. He intentat solucionar la situació amb els programes DISCUSSIÓ 2.6 i RECLAMS 1.8, però no estan disponibles.
Què puc fer?
Atentament,
Desesperada
.............................................................
Resposta del Suport Tècnic:

Benvolguda Desesperada:
El primer que cal que pensis és que NÒVIO 5.0 és un paquet dentreteniment, mentre que MARIT 1.0 és un sistema operatiu.

Si us plau, introdueix el comandament EM PENSAVA QUE MESTIMAVES .EXE> i intenta descarregar LLÀGRIMES 6.2 i no oblidis instal·lar lactualització de NO SÓC TA MARE 3.0. Si laplicació funciona com cal, MARIT 1.0 hauria dexecutar automàticament les aplicacions de JOIES 2.0 i FLORS 3.5.
Però recorda que un ús excessiu de les aplicacions abans esmentades pot causar que MARIT 1.0 executi per defecte RONDINAIRE 2.5, HAPPY HOUR 7.0, CERVESA 6.1, CUBATES 9.8... CERVESA 6.1 és un programa molt dolent que derivarà en la descàrrega de RONCS BETA. Facis el que facis, sota cap concepte, cap, cap concepte, instal·lis SOGRA 1.0, ja que executa un troià que eventualment prendrà el control de tots els recursos del sistema.

A més, no intentis reinstal·lar el programa NÒVIO 5.0 ni utilitzis BANYES 3.4, ja que són aplicacions que no suporta el sistema i col·lapsaran la versió MARIT 1.0 .
En resum, MARIT 1.0 és un programa genial, però té una memòria limitada i no pot aprendre noves aplicacions ràpidament. Hauries de considerar comprar software addicional per millorar-ne el funcionament i la memòria. Et recomanem ÀPATS 3.0 i PICARDIES 7.7.
Bona sort.
 
Acudit enviat per: Bonhumor 
 
 

1 comentari:

  1. Bon article, i simpàtic, m'ha alegrat la tarda, felicitats. Que vagi bé, nois.

    ResponElimina