26.1.12

Kepler Leviatan Pepe #Psicolabis

Després de poder veure les imatges del Barça-Madrid d'avui, en què l'equip espanyol ha quedat eliminat, podem fer una valoració psicolàbica.

Aquest noi, en Pepe, no n'aprèn. Continua deixant anar la mà, i ara a més a més ha demostrat com li agrada el teatre. Es diu Képler Laveran Lima Ferreira, àlies Pepe, però jo proposo dir-li Kepler Leviatan, o sigui que anem a examinar com ressona el seu nom:

El Leviatan (en hebreu: לִוְיָתָן, Livyatan, Liwyāṯān, "cargolat") és un monstre marí bíblic al qual es fa referència a l'Antic Testament, i que sovint és identificat amb Satanàs. El terme leviatan s'ha reutilitzat sovint per designar forces incontrolables o criatures de grans proporcions..... Ah, que em diuen que el seu con exacte és Képler Laveran.... bé gairebé, però no em negareu que en té molt de Leviatan!

Es diu Kepler i porta el número 3. Doncs Kepler-3 és un estel ric en metall (o sigui, molt pesat!), que també s'anomena HAT-P-11 o GSC 03561-02092 i que pertany a la constel·lació de Cigne. Però el 3 aplicat a Kepler també podria ser el Triangle de Kepler: El triángulo de Kepler es un triángulo rectángulo formado por tres cuadrados con áreas en progresión geométrica de acuerdo al número áureo.

El seu nom real i sencer és Képler Laveran Lima Ferreira, més conegut com a Pepe (nascut el 26 de febrer del 1983 a Maceió, Brasil, nacionalitzat portuguès).


No deixa de ser curiós això de lima ferreira, o sigui llima ferrera, o llima de ferrer! Tot el seu nom ressona a ferro, duresa, llimar, infern... Si és que ho porta escrit a la cara i al nom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada