8.1.12

#Psicolabis - TV3 estrena la sèrie de microespais de divulgació lingüística 'Català a l’atac', que s’emmarca dins l’Any de la Paraula Viva

Col·loquialismes que els diccionaris encara no han incorporat, etimologies curioses, sinònims, frases fetes i varietats dialectals, entre altres, són els protagonistes de 'Català a l’atac', una sèrie de microespais de divulgació de temes lingüístics que s’estrena dilluns 9 de gener, a TV3. Dirigits per Enric Gomà, els microespais duraran quaranta-cinc segons i s’emetran de dilluns a divendres abans del Telenotícies comarques i del Telenotícies vespre. En total, se n’emetran quaranta-cinc, i l’últim dia d’emissió serà el divendres 9 de març.

'Català a l’atac' parteix del cèlebre palíndrom per a difondre aspectes del català de manera entretinguda i amb sentit de l’humor, i té per objectiu mostrar la riquesa expressiva de la llengua catalana i motivar els espectadors a fer-se seves les paraules i les expressions que s’hi divulguen. El projecte s’emmarca dins la iniciativa de l’Any de la Paraula Viva, que ha organitzat la Secció Filològica de l’IEC amb el motiu del centenari de la seva creació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada