27.12.11

La serp es mou i s'acosta l'ou


La serp es Mou i s'acosta Lou. Fa uns mesos vam demostrar amb arguments mitològics de qui era la culpa dels perills que ha d'afrontar el Barça: Volcans? Podem demostrar que la culpa és del Mou.

Ara preparen l'ou de la serp. I això també té ressons en la Mitologia, ja que el fundador de Barcelona, Hèrcules, va patir el primer intent d'assassinat amb dues serps, quan tot just encara estava al bressol: El primer atemptat real d'Hera contra la vida d'Hèracles es va esdevenir quan ell encara era un nadó. Hera esmunyí dues serps al seu bressol. Però Hèracles (Hèrcules per als romans) era ja tan fort que agafà les serps i les matà totes dues amb les seves mans. La mainadera el trobà jugant amb les serps mortes com si fossin joguines.

Ara llegim i no ens sorprèn que el seleccionador alemany Joachim Löw podria ser el substitut de Mourinho al Reial Madrid (vegeu portada del Marca el 27 de desembre). El diari madrileny anuncia en portada que Löw "dóna el perfil", tot i que matisa que el Reial Madrid no està mentalitzat encara per buscar recanvi per al tècnic portuguès.

Es veu que aquesta gent no han llegit mitologia grega i no saben que Heracles matarà les serps i que també superarà els 12 treballs que se li encarregaran. Els 12 treballs seran les dotze lligues i les dotze champions que el Barça de Guardiola està condemnat a conquerir.

Propers escenaris de les finals de la Champions:
  • Final 2012: Munic (FC Bayern München - Fußball Arena München)
  • Final 2013: Londres (Wembley)
  • Final 2014: Barcelona (Camp Nou) (?)

Aquestes les anirem guanyant totes i així serà mentre no descobreixin el nostre taló d'Aquil·les: no podem jugar una final de Champions per sota del paral·lel de Barcelona. L'explicació mitològica és molt senzilla: Hèrcules-Heracles, el fundador de Barcelona, va assassinar la seva dona i fills perquè el van fer parar lelo (paral·lelo). 

Per això guanyarem les finals si no les juguem per sota del Paral·lel. Per això es van perdre a Sevilla i a Atenes. Potser per això es va perdre la de València, encara que no fos de Champions... I tenim la sort que el Camp Nou es troba lleugerament per sobre de la línia de l'avinguda Paral·lel / Carrer de Sants / Carretera de Collblanc (Latitud 41° 22' N)

Sols ens cal lluitar contra els elements (volcans) i evitar les Low Latitudes.


Nota: Hem parlat de Mou en aquestes reflexions psicolàbiques:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada